Salla Kaarakainen

Salla KaarakainenFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, VN

044 026 2590

salla.kaarakainen@remax.fi

Olen uusikaupunkilainen LKV-tutkinnon suorittanut varanotaari. Olen hyvin työorientoitunut ja paneudun jokaiseen tehtävääni tunnollisesti.

Hoidan välitystehtävän tehokkaasti ja asiantuntevasti, oikealla asenteella ja ammattitaitoisesti. Hyvän paikallistuntemuksen ansiosta pystyn asettamaan hintapyynnöt realistisesti tasolle, mikä osaltaan edesauttaa kaupantekoa. Minulle jokainen toimeksianto on tärkeä ja jokainen asiakas henkilökohtaisen ja luotettavan palvelun arvoinen.


Välittäjästä sanottua

Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin asiantunteva ja pätevä. Hän kertoi asioista realistisesti, mikä herätti luottamusta. Asiat sujuivat aikataulussaan ja välittäjä hoiti hienosti aikataulut yhteen sekä oman asuntoni myynnin että ostamani asunnon kaupan suhteen. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen ja voin suositella Sallaa lämpimästi kaikille ja käyttäisin hänen palveluitaan jatkossakin.
Päivi ErkvaaraMyyjä
10
Salla on todella mukava ja sympaattinen ihminen, jonka kanssa oli ilo tehdä kauppoja. Osasi hyvin vastailla kokemattoman ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Mitään ongelmia ei ollut, ja aikatauluissa pysyttiin kaikin puolin. Toistaiseksi ei minkäänlaista valitettavaa kaupoista.
9
Ensivaikutelma oli erittäin asiantuntevasta alan ammattilaisesta ja tämä piti paikkansa loppuun asti. Ei lainkaan päällekäyvä myyntitykki vaan hyvin miellyttävä persoona. Jätimme kotimme hyvillä mielin Sallan hoidettavaksi!
10
Välittäjän tyyli oli rauhallinen ja asiantunteva. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin välittäjä lupasi selvittää vastaukset ja sai selvitettyä ne nopeasti. Välittäjä vastasi muutenkin meille aina nopealla aikataululla ja hänestä jäi luotettava vaikutelma.
9
Salla on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä. Asuntoni oli ollut aiemmin pitkään myynnissä, Salla sai myytyä sen viikossa!
10
Ensivaikutelma Sallasta oli luotettava ja asiallinen. Hän selitti asiat tarkkaan ja rauhallisesti. Kaikki sujui todella hienosti, eikä missään tullut mitään ongelmia hänen kanssaan. Meillä oli myös onni saada talo myytyä jo yhden näytön jälkeen, joten emme ehtineet kauan tehdä yhdessä työtä. Silti voin sanoa, että hän osaa kyllä työnsä. KIITOS!
10
Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen välittäjäämme ja hänen ammattitaitoonsa.
10
Hyvä
9
Ihan hyvin, kohde oli vaikea myytävä koska taloyhtiössä oli hidasteltu remonttien suhteen. Tosin markkinatilanne oli meidän puolella, kun Uudestakaupungista alkaa pienet asunnot loppua.
Sari LevónMyyjä
9
Toiminta oli kokonaisuudessaan sovitun mukaista ja aikataulut pitivät sekä tiedottaminen oli riittävää. Kokonaiskuvaksi jäi hyvä ja ammattitaitoinen toiminta.
8
Sujuvaa ja nopeaa palvelua.
8
Kaikki sujui loistavasti. Salla oli heti valmis näyttöön, osasi vastata kysymyksiimme ja otti selvää asioista, joita ei heti tiennyt. Hoiti asiat todella hyvin.
Lea Inkeri ReivoOstaja
10
Kaikenkaikkiaan myyntiprosessi sujui todella hienosti vaikka ensimmäinen ostaja perui kaupat. Välittäjä löysi välittömästi uuden ostajan jonka kanssa kauppa syntyi. En osaa kuvitella että asunnonmyynti olisi voinut olla missään olosuhteissa sen paremmin hoidettu kuin nyt se oli ja olen todella tyytyväinen että valitsin kyseisen välittäjän omaan toimeksiantoon. Saa kymmenen pistettä ja papukaija merkin.
10
Välittäjään oli helppo ottaa yhteyttä, jopa myöhään illalla ja viikonloppuisin. Hän jaksoi aina pitää toivoa yllä, vaikka kohdettamme ei ollut helppo myydä.
9
Ensivaikutelma rauhallinen, asiallinen ja asiansa osaava. Tämä mielikuva pysyi. Aikataulut pitivät paikkaansa ja muutenkin olimme tyytyväisiä. Suosittelisimme!
9
Hyvä kokonaiskuva. Ei ongelmia.
9
Meillä on tästä välittäjästä jo kokemusta kolmannen asuntokaupan myötä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Ahkera, huolehtii lupaamistaan asioista, pitää jatkuvasti yhteyttä. Hienokäytöksinen ja kohtelias. Osaa antaa asiallista tietoa ostajalle ja myyjälle. Osaa myös kysyä epäkohdista ja vioista asunnossa. Ammattinsa osaava välittäjä. Suosittelen lämpimästi, häneen voi luottaa.
Taina GrönrosMyyjä
10
Kaikki toimi erittäin hyvin. Välittäjä oli ystävällinen, täställinen ja laittoi tekstiviestinä muistutuksen kaupasta.
10
Kaikki sujui hyvin ja ongelmitta, ei mitään moitittavaa :)
10
minulle jäi oikein hyvä kokonaiskuva mökkikaupastani..
Milla VälitaloMyyjä
9
Olin jo pitempään aikaan seurannut asuntojen myyti-ilmoituksia netissä ja saanut niistä kuvan että remaxin hinta pyynnöt ovat aika realistisia muihin nähden. Se vaikutti siihen että edes pyysimme näyttöä. Näytössä kaikki meni hyvin. Tarjouksen jättäminen ja kaikki muukin oli helppoa koska välittäjä neuvoi ja hoiti oikeat asiat. Viesteihin sai nopeasti ja asiallisen vastauksen. Kaikki oli helppoa, ei jäänyt mikään asia vaivaamaan.
10
Kaikki oli ihan ok.Kiitos!
Ivo PengezovOstaja
10
hyvin
8
Erittäin miellyttävä ja myyntikohteensa tunteva välittäjä. Kaikki sujui nopeasti ja aikataulussa. Olin positiivisesti yllättynyt, sillä olen aikaisemmin tavannut vain unohtelevia, myöhästeleviä, kohteesta ´mitään tietämättömiä ja asiakkaita piittaamattomia välittäjiä. Olen sitten ollut ostamassa tai myymässä. Nyt asiat hoituivat hienosti.
9
Tuttu välittäjä.Ei ongelmia.
9
Kaikki sujui mainiosti
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste