Rita Kallio

Rita KallioFinnishEnglish

Myyntineuvottelija, KiAT

045 166 5200

rita.kallio@remax.fi

Kun tarvitset kodillesi ammattitaitoisen ja luotettavan myyjän, ole yhteydessä minuun. Kokemukseni takaa onnistuneen kodinvaihdon myös Sinulle.


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui hienosti ja olemme tyytyväisiä!
10
Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjästä tuli heti todella luotettava ja asiantunteva tunne, Tuli heti tunne niin kuin olisin tuntenut hänet jo kauan. Arvion itse asuntoni arvon paljon pienemmäksi,mutta hän sanoi heti että ei todellakaan.Elikä ei minkään laista ongelmaa. Olen todella tyytyväinen hintaan ja kauppaan. Terveisiä Ritalle ja KIITOS! t. Helena Virtanen
Helena VirtanenMyyjä
10
Minulla oli kaksi muutakin välittäjää katsomassa osaketta, mutta Rita Kallio oli heti suosikki. Oli realistinen hintaan nähden ja kaupathan syntyi tosi nopeasti...Olen tosi tyytyväinen Remaxin palveluun. Voin suositella muillekkin
Sari NiemiMyyjä
10
Remax valittiin 5 kiinteistövälittäjän kontaktoinnista 2 vaiheiden haastattelun jälkeen. Rita vakuutti aidosta kiinnostuksesta myydä kohde, asiallisilla vastauksilla ja valoisalla olemuksellaan. Myynti meni suunnitellussa aikataulussa ja myynti-ilmoituksen julkistuksen jälkeen ostaja valittiin 4 tarjouksen perusteella 2 päivän kuluttua. Myyntihinta ylitti oman (korkeahkon) tarjouspyyntötason 2600 eurolla. Erinomainen tulos meidän kannalta. Ostajat käsittääkseni hyvin tyytyväisiä ostoksensa ja ostoprosessiin. Hyvin tehty Rita!
10
Välittäjä oli erittäin ystävällinen, asiallinen, asiantunteva, aktiivinen ja luotettava ja hän hoiti haastavan kohteen myynnin erinomaisen hyvällä ammattitaidolla. Voin vilpittömästi ja lämpimästi suositella häntä muillekin.
10
Kohteen julkaisu netissä yms. kesti mielestäni yllättävän kauan siitä, kun sopimus tehtiin. Muuten kaikki sujui hienosti, yhteydenpito tekstiviestein ja sähköpostein toimi hyvin -olin koko myyntiprosessin ajan ulkomailla eri kohteissa... Sähköinen tarjous ja kauppa valtakirjalla hoituivat nopeasti ja kohteesta saatiin tavoiteltu hinta. Minun kannaltani kaikki hoitui vaivattomasti -juuri niinkuin olin toivonutkin. Kiitos
8
Sovittu tapaaminen ja aikataulu meni juuri niin kuin pitikin. Välittäjän toiminta kohteessa oli esimerkillistä, saimme rauhassa tutustua kohteeseen eli ei mitään tyrkyttämistä tai muuta sellaista, tästä iso kiitos!
Kari HakalaOstaja
10
Erittäin hyvä kokonaisvaikutelma. Yhteydenotoissa - puheluissa oli muutamia teknisiä haasteita, kun välittäjän puhelin ei aina toiminut ja puhelu saattoi katketa tai kuuluvuus oli heikko. Mutta kokonaisuudessaan myynti onnistui loistavasti, haluttu myyntihinta tavoitettiin ja kaupat toteutuivat erittäin nopeasti, kuten myyjien toiveissa oli.
9
Ensivaikutelma vastasi alusta loppuun saakka positiivisuudella ja oli helppo keskustella asioista. Jatkossakin voin suositella muille ja myös itse ottaisin yhteyttä jos tulee olemaan tarvetta. Kiitos.
10
Kaikki sujui hienosti. Näytössä välittäjä antoi asiakkaalle tilaa katsella rauhassa ympärilleen eikä tyrkyttänyt. Oli kuitenkin helposti saatavilla, kun kysyttävää oli. Joustavaa palvelua. Kiitos!
10
Laittoi asiakkaan vapaa-ajan edelle. Tämä oli hyvä
Wille KeipiMyyjä
10
Välittäjä on iloinen ja kuuntelee sekä myyjiä että mahdollista ostajaa.
10
Hyvä ensivaikutelma. Aikataulut meni kaikki niin kuin sovittiinkin. Välittäjä piti hyvin ajantasalla tilanteiden etenemisestä.
Tomi KivikoskiOstaja
9
Kaupat sujuivat hyvin, asunto meni pikaisesti kaupaksi täyteen hintaan.
Emmi HellsténMyyjä
9
Kaikki asiat sujuivat todella hienosti.
10
Kilpailutin välittäjät ja neljä eri firman kiinteistövälittäjää tuli paikalle. Valitsin Ritan koska hän oli tyyppinä rennoin ja luontevin ja minulla "synkkasi" hänen kanssa parhaiten. Rita oli myynnissä hyvin aktiivinen ja piti koko ajan minut tilanteen tasalla. Olin myös positiivisesti yllättynyt, että myyntikohde kiinnosti useita.
Tuija RantanenMyyjä
10
Välittäjän kanssa ei ollut minkäänlaisia ongelmia.
10
Kaikki,jui hyvin,hyvä vaikulelma välittäjästä,ensivaikutelma vastasi todellisuutta,pysyttiin aikatauluissa,ei ongelmia,hyvä mieli.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste