Rainer Nilovaara

Rainer NilovaaraFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT, NHS

044 585 7334

rainer.nilovaara@remax.fi

Minulla on vuosien kokemus myynti- ja markkinointityöstä sekä kiinteistöjen saneerauksista yrittäjänä. Olen ahkera ja tunnollinen työssäni sekä teen
kaikkeni että kauppojen molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Ota minuun yhteyttä kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa. Tervetuloa OmaanKotiin!


Välittäjästä sanottua

Välittäjästä sai hyvän ja asiantuntevan kuvan. Koko prosessin aikana välittäjään sai hyvin yhteyttä. Olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen, talon myyntikuviin ja myyntiin. Suosittelemme lämpimästi.
10
Rauhallinen ja luotettava. Kaikki järjestyy -asenne. Ihan kymppi.
Kristiina SjöblomOstaja
10
Minulla on jo aikaisemmin ollut hyviä kokemuksia Rainer Nilovaarasta. Minulla oli tällä kertaa aika korkeat odotukset mutta hän ylitti ne kirkkaasti. Tiedän kehen olen yhteydessä jos vielä tarvitsen välittäjää.
10
Kaikki hoitui hienosti alusta loppuun!
Tiina PesonenOstaja
10
Nopeat, sujuvat kaupat. Suosittelut!
10
Välittäjä oli meille muualta tuttu entuudestaan, mutta riippumatta siitä meille jäi äärettömän asiantunteva vaikutelma. Yhteydenpito oli sujuvaa ja myyjälle prosessi oli vaivaton. Remax ketjuna on tullut muutaman viime vuoden aikana tutuksi ja arvostan Remaxin toimintapolitiikkaa erittäin paljon.
Elias RuuttiMyyjä
10
Hyvin sujui. Välittäjä oli jo hieman tuttu, myytyään ystäväni asunnon aiemmin. Stailaaja kävi hieman muokkaamassa asuntoa ja Raikku otti hyvät kuvat ja asunto myytiin 5.ssä päivässä ilman yhtään yleistä näyttöä. Asunnon lähtöhinta olisi voinut olla hieman korkeampi.
Arja KoiranenMyyjä
10
Antoi hyvän ensivaikutelman, joka piti paikkansa.Pysyttiin sovituissa aikatauluissa. Kaikki sujui kiitettävästi.
9
Hyvällä asiakaspalvelu asenteella ja aktiivisuudella kaupat toteutuivat tosi ripeästi.
Ulf Mikael HirvonenOstaja
10
Ei ollut kummempia ongelmia. Perusmeininki.
7
Olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen. Saimme asunnon myytyä nopealla aikataululla. Kiitos!
10
Kaikki sujui todella hyvin ja nopealla aikataululla. Ei mitään moitittavaa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja tiesi kohteesta kaiken tarvittavan.
Malla PärssinenOstaja
9
Kaikki sujui yllättävän hyvin. Kun jotain ei tiedetty asia selvitettiin.
10
Kaikki sujui oikein hyvin. Välittäjä oli asioiden ajantasalla ja asiantunteva, puhui myös suoraan asioista. Paras välittäjä joita tapasin asunnon haun aikana, voin siis suositella lämpimästi.
Maiju KuusjärviOstaja
10
Olemme tyytyväisiä toimintaanne. Mitään ei olisi voinut tehdä toisin. Kiitos!!!
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli tosi myönteinen. Hän otti heti yhteyttä sähköpostini jälkeen ja vaikuttu hyvin asiantuntijalta. Valitsin hänet myös siksi, että hänellä oli ollut myynnissä aikaisemmin asuntoja samasta taloyhtiöstä. Myynti sujui paremmin kuin osasin odottaa eli asunto meni nopeasti kaupaksi. Välittäjä hoiti kaiken myyntiin liittyvät asiat sovitusti. Kaikkiaan olen siis erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan.
9
Kaikki sujui hyvin ja asianmukaisesti. Voin suositella. Kiitos!
Satu KallioOstaja
9
Välittäjä oli asiallinen, ei lupaillut liikoja, rauhallinen ja asiansa osaavan oloinen. Hoiti asiat todella hyvin, luotettava ja tiedonkulku sujui nopeasti.
Mari HellaOstaja
10
Kaikki sujui nopeasti ja sujuvasti. Ei ole mitään valittamista.
9
Homma tosin hyvin ja monien sattumusten vuksi kaupat tuli nopeaan
9
Meni hyvin ja nopeasti. Kiitos! Olen aikaisemminkin asioinut Remaxin kansssa, ihan ok!
9
Vaikutelma oli positiivinen. Välittäjältä sai hyvin tietoa ja neuvoja. Asiat hoidettiin nopeasti ja sujuvasti. Välittäjät olivat ystäväĺlisiä ja asiansa osaavia. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen.
9
Todella hyvää asiakaspalvelua kaikin tavoin ja välittäjä osasi nähdä asiakkaan näkökannan. Käytetään jatkossakin kyseistä myyjää jos tulee tarvetta asunnon vaihtoon.
10
Kaikki meni hyvin, piti lupaamaansa ja vastasi kysymyksiin nopeasti.
10
Kaikki sujui tosi upeasti.Ei turhaa lässytystä vaan suoraa toimintaa. Ehdottomasti suosittelen häntä, jos joku tarvitsee välittäjää:-)
10
Kaikki sujui hyvin. Ensivaikutelma oli hyvä ja se vastasi todellisuutta. Pysyttiin aikataulussa. Asunto meni todella nopeasti kaupaksi. Olen todella tyytyväinen.
Eeva MannerMyyjä
10
Osaava ja asiat saatiin nopeasti ja fiksusti hoidettua kuntoon alusta loppuun saakka. Kaikin puolin tyytyväinen kaupantekoon ja kämpän löytymiseen :)
9
Erittäin ammattitaitoinen myyjä
Erik IsokorpiOstaja
10
Välittäjä hoiti työnsä hyvin. Alueen kiinnostavuuden lasku ja hintatason hienoinen aleneminen pidensivät kauppa-aikaa, nämä kuitenkin välittäjästä riippumattomia asioita
9
Olemme hyvin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Hän selvitti nopeasti kysymämme seikat joita ei itse tiennyt. Asuntokaupoista jäi hyvä kuva.
9
Oikein ammattitaitoinen ja mukava välittäjä, kaikki meni hyvin.
Jaana HaltMyyjä
9
Kaikki sujui loistavasti
Dick KarlssonOstaja
9
Mukava ja osaava välittäjä. Tarkka ja työhönsä paneutuva.
9
Valitsimme välittäjän kolmesta ehdokkaasta. Välittäjä sai meiltä paljon apua esittelytekstin tekemiseen ja muihin asioihin. Palkkio oli aivan kohtuuton työhön nähden. Olisimme melko varmasti saaneet itse paremman hinnan talosta. Se jäi harmittamaan.
7
Välittäjä oli mukava ja sopivan aktiivinen. Hän selvitti asioita pyynnöstä. Proaktiivisuus asioiden kertomisessa kuitenkin parantaisi palvelun laatua merkittävästi ja nostaisi arvioni paremmaksi. Esimerkkinä on esim. taloon liityvien asakirjojen lähettäminen. Minulle jäi mielikuva, että välittäjä tutustui niihin huolellisesti vasta jälkikäteen, kun pyysin apua. Tämän hän tosin teki välittömästi. Enkä ole ihan varma ymmärsikö hän myyvänsä lämpöhirsitaloa eikä hirsitaloa. Näytöillä hän ainakin puhui hirsitalosta ja siitä, kuinka se hengittää paremmin, mutta kuluttaa hieman enemmän energiaa kuin tavalliset talot. Kauppan tekemiseen liittyvän ajan löytäminen oli pankin puolesta haastavaa, mutta tämän ongelman välittäjä hoisi sujuvasti.
7
Mukava välittäjä, tosin välillä tuli hieman epävarma olo osaamisesta tai asuntokauppojen tekemisestä. Pysyttiin sovitussa aikataulussa ja välittäjä esitteli aktiivisesti asuntoa. Asunnon esittelykuvat olivat todella laadukkaat.
8
Kaikki sujui oikein loistavasti. Ei mitään ylimääräistä. Asunto kaupaksi ja välittäjä hoitaa kaiken :D
Ritva LaaksonenMyyjä
10
Kaikki toimi sopimuksemme mukaisesti ei mitään valittamista.
10
Ensivaikutelma oli positiivinen ja vaikutelma säilyi. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa ja hän vastasi kysymyksiin ripeästi. Kauppa sujui vaivattomasti.
9
Kaikki suijui tilanteeseen / ajankohtaan nähden oikein hyvin. Nilovaara on luotettava, rehellinen ja asiansa osaava ja tulen käyttämään hänen palvelujaan vastaisuudessakin jos tarvitsen välittäjää. Lehdessä olevat mainokset ovat selkeät ja sopivan kokoiset. Se on plussaa. Netti-ilmoitus on oikein hyvä ja kaikenkattava. Kiitos
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste