Tom Lindqvist

Tom LindqvistFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT, NHS, DI

044 238 3550

tom.lindqvist@remax.fi

Olen määrätietoinen ja aktiivinen, Teen mitä lupaan ja pidän asiakkaistani hyvää huolta.
Kun haluat avoimen ja luotettavan neuvottelijan hoitamaan asuntosi myynnin, ota yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Mielestäni välittäjä oli mukava ja asiallinen. Yhteydenpito sujui hyvin ja kaikesta jäi positiivinen kuva.
10
Olemme todella tyytyväisiä välittäjään ja suosittelemme häntä eteenpäin. Kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli luotettava, fiksu ja jalat maassa. Kiitos vielä Tom :)
10
Kaikki sujui loistavasti.
Mika KorhonenMyyjä
10
Kiitos! Kaikki toimi hyvin.
Jyrki SarvoMyyjä
10
Kaikki sujui erinomaisesti! Vastaa nopeasti viesteihin ja hän on pitänyt meitä koko ajan ajantasalla.
10
Kaikki sujui yli odotusten. Välittäjä oli luotettava ja rauhallinen, kertoi vaihtoehdot ja auttoi asunnossa olevan pienen ongelman korjaamisessa. Koko kaupasta jäi mielyttävä ja helppo muisto.
10
Kaikki sujui hyvin. Aikataulu tosin oli tiukka ja jouduimme tarjouskilpailuun nopeilla päätöksillä. Autopaikkaa emme saaneet, vaikka niin oletimme. Mutta asia hoitunee, kunhan pääsemme muuttamaan. Välittäjä oli/on avulias ja mukava.
Tytti Reinikka-WasénOstaja
9
Kaikki sujui loistavasti alusta loppuun.
Petri VuorinenMyyjä
10
Yhteys välittäjän kanssa löytyi heti ensimmäisellä tapaamisella. Tämän jälkeen asiat rullailivat meidän puolesta omalla painollaan ja asunto myytiin yli hintapyynnin ja ennen ensimmäistä julkista näyttöä. Tulemme suosittelemaan Tom Lindqvistiä ja Remaxia välittäjänä.
Sami TalvitieMyyjä
9
Nopea, asiallinen reagointi yhteydenottoihin. Hyvät tiedot kohteesta. 5/5.
Tony AlinOstaja
10
Asiallinen kokonaisuus.
9
Välittäjä oli asiallinen, hoisi myyntikuvaukset ja valokuvat yms todella ammattimaisesti. Ensimmäiset ostajat ostivat asunnon ja silloin tietenkin herää aina ajatus, että oliko hinnoittelu liian alhainen. Olimme kuitenkin hintaankin ihan tyytyväisiä.
9
Hyvinhän se meni.
9
Kokonaisuudessaan nopeasti ja täsmällisesti toteutettu kauppa.
9
Erittäin hyvä ja miellyttävä prosessi kaikkiaan. Suosittelen mielelläni muillekin.
10
Kaikki sujui erinomaisesti! Suosittelen!
Rae MerivirtaMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvä. Välittäjän ensivaikutelma oli osaava ja oli välittäjä selvästi perehtynyt myytävään kohteeseen. Ensivaikutelma vastasi hyvin todellisuutta. Sovitussa aikataulussa pysyttiin hyvin. Kokonaiskuva oli todella hyvä ja vastasi sitä kuvaa minkä olimme saaneet RE/MAXista aikaisemmin muilta. Jatkakaa samaan malliin! :)
9
Kaikki sujui oikein hyvin :)
10
Kaikki sujui todella hyvin ja jouhevasti. Ei moitittavaa.
9
Asialiinen.kyllä vastasi erittäin hyvin.Aikatauluu meni sopimuksen mukaisesti
Jorma SaloMyyjä
9
Välittäjä oli priima luokka asunnon esitelty aikataulu oli hyvin sovitettavissa
Ernad SinanbegovicMyyjä
9
Alussa saammamme luotettava vaikutelma välittäjästä säilyi koko myyntiajan. Kaiken kaikkiaan asiat sujuivat juuri niin kuin oli sovittu.
9
Välittäjällä oli hyvä asenne ja hän oli hyvin asiakasystävällinen. Kohde tietämys oli kiitettävää tasoa ja hän oli selvästi perehtynyt kohteeseen. Oli mielekästä tehdä kauppoja remax kautta.
Ville KammonenOstaja
10
Kaikki sujui hyvin ja nopeasti, myös myynti. Ensivaikutelma oli tärkein ja viidestä välittäjästä valitsinkin ensivaikutelman perusteella Tomin, joka kävi asiat asianmukaisesti ja rauhassa läpi lomakkeiden kanssa. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta ja suunnitellussa aikataulussa pysyttiin. Asunnon hintapyynnöstä olimme vähän eri mieltä, mutta Tom oli valmis välittämään asuntoa haluamallani hinnalla ja se osoittautui kuitenkin ihan hyväksi hinnaksi (vaikka oma toiveeni olikin), koska asunto meni kolmen vuorokauden päästä ensinäytöstä. Ymmärrän kyllä, että Tomin arvio perustui alueen muihin myyntihintoihin. Tomin kanssa sai kaikki asiat puhuttua, myös jos oli jotain harmitusta sydämellä. Kokonaiskuva erittäin hyvä, voin suositella Remaxia/Tomia muillekin. Kiitos!
Essi KumpunenMyyjä
9
Jäi todella hyvä yleiskuva. Kaikki sujui pääasiassa erinomaisesti. Valitsimme välittäjän pääasiassa persoonan ja vaikutelman perusteella ja välittäjä vaikutti henkilöltä, jonka kanssa tulisimme hyvin toimeen ja näin kävikin. Yleisvaikutelma oli hyvä ja asiallinen sekä luotettava. Kilpailutimme välittäjiä ja emme kadu valintaamme. Tulevaisuudessa asunnon myynnin kohdalla pyydämme varmasti kyseiseltä välittäjältä tarjousta ja voimme suositella häntä lämpimästi.
9
Olin koko ajan tilanteen tasalla. Sain tarpeelliset tiedot. Avoin, välitön asiakassuhde.
Liisa LuomahaaraOstaja
9
Ensivaikutelma oli heti todella hyvä ja luotettava. Toiminta oli todella ripeää ja asiantuntevaa. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin, eikä välittäjän kanssa ollut minkäänlaisia ongelmia. Itse olen todella tyytyväinen välittäjään, ja voisin häntä suositella myös muille. Asuntokaupasta jäi hyvä vaikutelma, sovitut asiat hoituivat, niinkuin oltiin sovittu.
10
Nopeasti yhteyttäottava ja muutenkin ripeä
10
Välittäjä hoiti asiansa rautaisella ammatitaidolla ja auttoi ja opasti meitä ensiasunnonostajia, jotka olimme välillä hieman pihalla.
10
Asuntokaupasta jäi hyvä fiilis. Koko prosessin ajan oli luottavainen olo. Erityisen tyytyväisiä olimme asunnostamme otettuihin kuviin. Uskoisin että niiden perusteella asiakkaita kävi.
10
Aikataulu venyi kokonaisuudessaan. Lopullisen kaupan varmistuminen vei kauan. Syynä oli, että lopullisen kauppasumman sopiminen oli hankalaa, samoin asunnon vapautumisen sopiminen.
8
Kaikki sujui hyvin.
9
Hyvä kokonaiskuva jäi. Aikataulut pitivät.
9
Kuvat olivat ykkösluokkaa. Ei haitannut vaikka ei tarjottu tarjouskauppaa puhetta asiasta varmaan oli. Aikataulu oli hyvä.
8
Hyvä fiilis jäi asuntokaupoista. Meni suhteellisen nopeasti sekä ihan ookoo hintaan.
Riku KoskilahtiMyyjä
9
Luonani kävi 3 välittäjää, teidän välittäjäästä jäi heti luotettava vaikutelma. Ja ensivaikutelma piti paikkansa :) Suuret kiitokset firmalle ja välittäjälle
Mari MäkinenMyyjä
10
Välittäjä oli ystäväĺlinen ja ammattimainen.Kaikki sujui hyvin loppuun asti.
9
Ensivaikutelma oli hyvä ja vastasi myös loppuun saakka todellisuutta ja odotuksia. Asunto myytiin nopeasti ja yhteistyö sekä yhteydenpito toimi hyvin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen välittäjään ja hänen asiantuntevaan toimintaansa. Tulen varmasti suosittelemaan häntä myös muille mikäli mahdollisuus siihen tulee.
Heli LempiäinenMyyjä
10
Ensivaikutelma hyvä, iloinen, pirteä ja vitsikäs välittäjä. Erityisesti plussaa nopeasta palvelusta. Kohteeseen olisi voinut joissakin osa alueissa tutustua tarkemmin, mutta suurimman osan sai heti tietää minkä halusikin.
9
Kaikki sujui hyvin. Asunnon välittäjä kertoi aina, miten näytöt olivat sujuneet. Hän lisäksi kertoi mahdolliset parannukset myynnin eduksi. Erittäin hyvää yhteistyötä. Kokonaiskuvaksi jäi että todella omistautunut ammattilainen työssään.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste