SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'salla.kaarakainen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Salla Kaarakainen

Salla KaarakainenFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, VN

044 026 2590

salla.kaarakainen@remax.fi

Olen ammattitaitoinen, tehokas ja tunnollinen kiinteistönvälittäjä. Rakastan työtäni: minulle jokainen toimeksianto on tärkeä ja jokainen asiakas henkilökohtaisen ja luotettavan palvelun arvoinen.
Minulla on asiakkaita, joiden kanssa olen tehnyt kolme ja neljäkin toimeksiantoa.

Valitse välittäjä, joka todella välittää!

Asiakaspalaute:
Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin asiantunteva ja pätevä. Hän kertoi asioista realistisesti, mikä herätti luottamusta. Asiat sujuivat aikataulussaan ja välittäjä hoiti hienosti aikataulut yhteen sekä oman asuntoni myynnin että ostamani asunnon kaupan suhteen. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen ja voin suositella Sallaa lämpimästi kaikille ja käyttäisin hänen palveluitaan jatkossakin.


Välittäjästä sanottua

Sujuvaa, nopeata, aktiivista ja huomaavaista.
10
Jämpti, huolellinen, täsmällinen, vallitsevan tilanteen huomioiva. Ehdottomasti käännyn hänen puoleensa mikäli tästä asunnosta muutan eteenpäin.
Selena NiteckiOstaja
10
Ajankohdan asuntokauppa oli varsin vähäistä, mutta Salla osoitti erinomaista kärsivällisyyttä eikä luovuttanut, ja viimein puolitoista vuotta kestänyt myyntiponnistelu saatiin maaliin.
Reija MarjoluotoMyyjä
10
Välittäjä oli hyvä ja innostunut työstään. Taloa ei myyty tällä kertaa mutta palaamme ehkä uudestaan asiaan myöhemmin.
10
Ensi vaikutelma oli "ynseä" kysyessä isännöintitodistusta näytössä, vastaus oli :" en anna sitä teille jos ette ole tekemässä tarjousta " Kun ilmoitimme tekevämme tarjouksen "ääni kellossa muuttui " ystävällisemmaksi , jonka jälkeen asiat sujuivat hyvin.
8
Miellyttävä ja rehellisen tuntuinen välittäjä. Hyvä maku jäi asioinnista.
9
Kaikki sujui hyvin
Christine HeinonenMyyjä
10
Ensivaikutelma syntyi iloisesta luotettavasta,ahkerasta työntekijästä. Tuli tynne, että olemme hänen ainoita asiakkaitaan, hän oli juuri meitä varten ja tuloksia syntyi nopeasti.
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja kaikki sujui sovitusti.
10
Miellyttävä asioida kyseisen välittäjän kanssa. Hommat toimi kaikinpuolin loistavasti. Muuten täysi kymppi, mutta miiinus vähäisestä lehti-ilmoittelusta. Erityisesti olisin halunnut, että näytöt ois ollu lehdessä, kun kaupungissa ei ole kyseisen toimiston näyteikkunaa.
Taina MäklinMyyjä
9
Luotettava/täsmällinen
9
Salla on Superia, kaupat viikossa ensi-ilmoituksesta
10
Salla on välittäjänä hyvin luotettava ja perusteellinen. Talon myyntiaikataulu venähti yllättävän pitkätsi. Johtuen osittain hinta-arviosta, kun Ukissa talojen hinnat laskivat myynntiprosessin aikana. Talomme runkorakenne oli ehkä toinen haaste myynnille. Tämän kokemuksen myötä voisin itse ostaa Sallalta asunnon, tai suositella kaverille välittäjäksi.
10
Ensivaikutelma välittäjästä oli erittäin asiantunteva ja pätevä. Hän kertoi asioista realistisesti, mikä herätti luottamusta. Asiat sujuivat aikataulussaan ja välittäjä hoiti hienosti aikataulut yhteen sekä oman asuntoni myynnin että ostamani asunnon kaupan suhteen. Kokonaiskuva oli erittäin positiivinen ja voin suositella Sallaa lämpimästi kaikille ja käyttäisin hänen palveluitaan jatkossakin.
Päivi ErkvaaraMyyjä
10
Salla on todella mukava ja sympaattinen ihminen, jonka kanssa oli ilo tehdä kauppoja. Osasi hyvin vastailla kokemattoman ensiasunnon ostajan kysymyksiin. Mitään ongelmia ei ollut, ja aikatauluissa pysyttiin kaikin puolin. Toistaiseksi ei minkäänlaista valitettavaa kaupoista.
9
Ensivaikutelma oli erittäin asiantuntevasta alan ammattilaisesta ja tämä piti paikkansa loppuun asti. Ei lainkaan päällekäyvä myyntitykki vaan hyvin miellyttävä persoona. Jätimme kotimme hyvillä mielin Sallan hoidettavaksi!
10
Välittäjän tyyli oli rauhallinen ja asiantunteva. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin välittäjä lupasi selvittää vastaukset ja sai selvitettyä ne nopeasti. Välittäjä vastasi muutenkin meille aina nopealla aikataululla ja hänestä jäi luotettava vaikutelma.
9
Salla on luotettava ja ammattitaitoinen välittäjä. Asuntoni oli ollut aiemmin pitkään myynnissä, Salla sai myytyä sen viikossa!
10
Ensivaikutelma Sallasta oli luotettava ja asiallinen. Hän selitti asiat tarkkaan ja rauhallisesti. Kaikki sujui todella hienosti, eikä missään tullut mitään ongelmia hänen kanssaan. Meillä oli myös onni saada talo myytyä jo yhden näytön jälkeen, joten emme ehtineet kauan tehdä yhdessä työtä. Silti voin sanoa, että hän osaa kyllä työnsä. KIITOS!
10
Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen välittäjäämme ja hänen ammattitaitoonsa.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste