SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'sari.hedman@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Sari Hedman

Sari HedmanFinnishEnglish

Yrittäjä, LKV, KiAT

040 5777 671

sari.hedman@remax.fi

Olen työstäni innostunut, reipas ja ahkera myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Haluan tarjota asiakkailleni mahdollisemman hyvää ja aktiivista palvelua niin kodin myynnissä kuin ostossa. Ota minuun yhteyttä, niin sovitaan miten voin olla parhaiten avuksi juuri Sinulle!


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui vaivattomasti, olin koko ajan ajantasalla missä asuntokaupassa mennään. Välittäjä oli kohtelias, pukeutui tyylikkäästi, oli ystävällinen ja välitön. Tein loistokaupat ja Remax oli tässä osallisena!
10
Helppo asioida tutun välittäjän kanssa. Aktiivinen. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin odotimme. Todella hyvät kuvat asunnosta valokuvaaja ottanut. Voimme suositella välittäjää jos joku ystävistämme tai tutuista tarvitsee välittäjää! Iso kiitos!
Arja-Leena SoiniittyMyyjä
10
Sari Hedmanille iso kiitos. Aktiivinen ammattilainen.
Pekka KorhonenMyyjä
9
Todella osaava ja hyvä välittäjä!
10
Tunsimme välittäjän edellisistä kaupoista ja olemme jokaisen kaupan kohdalla olleet erittäin tyytyväisiä Terv. Lisa Molander
Ann-Marie MolanderMyyjä
9
Välittäjä oli aivan ihana. Hänellä oli hyvä ammattitaito, joka helpotti huomattavasti ensiasunnon ostamista. Häneltä sai vastaukset nopeasti ja kaikki asiat hoituu ongelmitta. Oli myös kiva, kuinka hän lähetti meille ohjeistuksen mitä pankissa tapahtuu, kun menimme kirjoittamaan kauppakirjat.
Noora HuhtalaOstaja
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja asiat sujuivat loppuun asti oikein hyvin.
9
Jäi erittäin miellyttävä kokonaiskuva välittäjästä ja kuinka hän hoiti talomme myyntiä. Tuli sellainen olo, että välittäjä keskittyi täysin talomme myynnin hoitamiseen. Hänen tyylinsä oli erittäin ammattimainen ja tulimme erittäin hyvin toimeen. Olemme suositelleet häntä jo ystäväpiirissämme kodin myyntiä harkitsevalle. Suuret kiitokset Sarille!
Mika NärhiMyyjä
10
Olen suositellut Saria myös muille ja toivoisin, että kaikki olisivat yhtä ammattitaitoisia kuin Sari. Suuren suuri kiitos Sarille kaikesta tämän aika ajoin myös raastavan prosessin varrella!
Susanna HelanderMyyjä
10
Todella hyvä
10
Välittäjän toiminta oli ensiluokkaista. Hän osasi neuvoa ammattitaitoisesti kaikkiin kysymyksiini ja vastasi myös kellonajasta riippumatta. Näin ensiasunnon ostajana Sari kertoi perusasioita ostamisesta kuin myös pankkiasioita, joista hänellä myös vahva ammattiosaaminen.
9
Kiitos Sarille, koko myyntiprosessi sujui ammattitaidolla ja asiantuntemuksella.
Tiina KarppinenMyyjä
10
Välittäjästä huokui ammattitaito ja aito välittäminen. Kärsivällinen ja selvitti nopeasti ja hienosti lisäkysymyksymme. Pelkkää plussaa, suosittelemme
Johanna VirtaOstaja
10
Sari Hedman on paras elämäni aikana tapaamistaan välittämistä. Hän on asiantunteva, ripeä ja sympaattinen välittäjä, jota voin mielelläni suositella muillekin.
10
Asunnon myynti sujui asiallisesti. Kiitos.
9
Välittäjämme Sari piti meidät ostajat mallikkaasti ajantasalla missä mennään ja vastaavasti mitä meidän tulee tehdä/toimittaa Sarille. Näyttöaika onnistui hienosti ja yhteydenpito tämän jälkeen oli sujuvaa.
10
Kaikki meni täydellisesti
Mika PasanenOstaja
10
Välittäjä oli helposti lähestyttävä, ystävällinen ja sen takia teki olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Hän lähetti tiedot/paperit/vastaukset nopeasti ja oli aina tavoittavissa. Koska tilanne ( asunnon osto) oli meillä uusi ja emme tiennyt käytäntötapoja, onneksi välittäjä osasi kertoa selvästi tapahtuvasta.
10
Kaikin puolin hyvä!
10
Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintaan ja aktiivisuuteen. Talokaupat syntyivät nopeasti ja saimme tarvitsemaamme asiantuntijan apua kaupanteossa. Kiitos
Heidi NybergOstaja
10
Kaikki meni niin hyvin kuin voi mennä
Seija PaavilainenMyyjä
8
Todella hyvin sujui
9
Kaikki sujui hyvin! Koti meni niin nopeasti kaupaksi, ettei siinä ehtinyt mitään epäselvyyksiä tai muita ongelmia syntyä. Ja välittäjästä jäi niin hyvä fiilis, joten en usko, että ongelmia olisi tullutkaan.
10
Kaikki sujui mainiosti ja sovitusti. Suosittelen Saria välittäjäksi kaikille :)
Tommi LaineOstaja
10
Huippu välittäjä ja supertyyppi. Kaikki sujui enemmän kuin hyvin eikä voitais olla tyytyväisempiä. Avoin ja rehti välittäjä joka pitää koko ajan ajan tasalla missä mennään. Suositellaan kyllä jatkossa kaikille.
Eveliina KivikoskiMyyjä
10
Osaava ja kaikkia osapuolia ajantasalla pitävä välittäjä. Päästiin kauppoihin vaikka asunnosta löytyi kosteutta ja koko asunnon alakerta piti avata.
10
Ilman niin asiantuntevaa välittäjää olisi kauppojen teko ollut paljon haasteellisempaa kun kaikki ilmeni kosteusvaurio talossa.
10
Kaikki hoitui täydellisesti Sarin loistavan ammattitaidon avulla. Asiantunteva ja ystävällinen, kommunikointi ja yhteistyö helppoa.
Lassi KarppinenMyyjä
10
Syntyi heti positiivinen ja miellyttävä ensivaikutelma ja jälkikäteen voi todeta ensivaikutelman pitäneen paikkansa. Ammattitaitoinen välittäjä joka pitää hyvin ajan tasalla missä milloinkin mennään.
Tomi KivikoskiOstaja
10
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja ystävällinen.täydet 10 pistettä Sarille!kaikki meni niin kuin sovittii
10
Erittäin hyvä vaikutelma meille jäi
10
Sari on todella ammattimainen ja mukava välittäjä. Yhteisneuvottelut etenivät sujuvasti ja miellekkäästi. Oli mukava toimia kanssanne
10
Hyvin
Siina SaksiMyyjä
10
Olemme erittäin tyytyväisiä ja kiitos menee Sarille. Ammattitaionen, miellyttävä ja aikaansaava.
Johan FredrikssonMyyjä
9
Yhteistyö sujui erittäin hyvin. Kaikki aikataulut pitivät. Näytöt, valokuvaukset jne. sovitettiin yhdessä aikatauluihin niin, ettei niistä ollut vaivaa (asuimme asunnossa koko myynnin ajan). Välittäjään sai helposti yhteyttä (jos ei vastannut heti, niin soitti pian takaisin jne.). Suosittelen lämpimästi!
Emma BergMyyjä
10
Hei, Sari Hedman vastuussa meidän Kuusisto talon myynnistä. Tarvittaessa apua tai ongelma tilanteessa hän auttoi heti. Mikäli paperit puuttui tai jotai jäi. Sari oli ripeä sekä ajantasalla. Hirveen ystävällinen sekä asiantunteva! Koko perheeltä parhaat suositukset kaikille talon myyviä kaipaaville. Yst.terv. Tran Perhe
Nam TranMyyjä
10
Kaupanteko oli suht sujuvaa. Suhde välittäjään oli helppo luoda, joka paransi luottamusta. Jos ja kun jotain epäselviä asioita ilmeni esim kiinteistöön liittyen, tuli tunne että välittäjä selvittää ja selventää epäselvyydet.
9
Välittäjä herätti luottamusta ja kaikki sujui hyvin. Kiitokset Sarille.
Rami ToivolaMyyjä
10
Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjän toimintatapaan!
Thomas LevinMyyjä
10
Asunnon myynnissä ei ilmennyt ongelmia ja asunto saatiin kaupattua hyvin nopeasti.
9
Sari Hedman on hoitanut ennenkin toimeksiannot mallikelpoisesti ja häntä aion myös jatkossa käyttää ja suositella muillekin.
10
Kaikki sujui haastavasta kohteesta huolimatta hyvin. Suosittelen Saria varmasti tuttavilleni.
Lotta-Kaisa SalminenMyyjä
9
Välittäjä on miellyttävä, rento mutta asiantunteva. Hänen kanssaan oli helppo asioida, saavutettavissa mihin aikaan tahansa. Kaupantekoon sisältyi jopa sovitun kaupan peruuntuminen, jonka seuraukset välittäjä hoiti erinomaisesti. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.
Kaj EkbladMyyjä
9
Välittäjä oli ulkoisesti huoliteltu, vaatteet, kampaus, meikki. Esittelytilanteessa hän vastasi kysymyksiin ystävällisesti ja kannusti katsojia kyselemään ja neuvoi miten tarjous tehdään helposti sähköisesti. Ongelmatilanteessa, hän otti heti varasuunnitelman käyttöön ja tiedotti tilanteesta osapuolille. Suosittelen Sari Hedmania ystävilleni. Oli mukavaa että sain myös onnistuneen kaupan jälkeen pullon kuohuvaa ja lounaan.
10
Oin yhteyttä kolmeen välittäjään, joista Sari antoi heti luotettavan ja tehokkaan vaikutelman soittamalla nopeasti ja kertomalla jo enne tapaamista monesta minulle tärkeästä asiasta saman tien, enne kuin ehdin edes itse kysyä. Kaikki meni todella hyvin ja vaikka ostajaa ei olisikaan löytynyt heti, niin kuin nyt tapahtui, uskon että Sari olisi tehokkaalla otteellaan markkinoinnin kautta löytönyt ostajan joka tapauksessa pian.
Riitta HaapanenMyyjä
10
Hyvä ripeä asiakaspalveluja, järjesti nopeasti kohde-esittelyn. Kyllä, selvitti heti pyydetyt tiedot ja piti asiakkaan koko ajan ajantasalla. Aikataulu piti paikkansa. Oli luotettavaa tehdä kauppaa kanssanne.
Lauri SuutelaOstaja
10
- erittäin asiallinen välittäjä, tehokas kaikissa toimissaan, kuunteli asiakasta, hankki ripeästi vastaukset kaikkiin kysymyksiin - ei tuputtanut tai paljastanut myyjän myyntistrategiaa - valoisa, iloinen, energinen, lämminhenkinen persoona - yllätyimme iloisesti meille uuden firman kanssa toimimisesta
10
Ensivaikutelma oli jo mennyt edellisillä tapaamisilla ja edelleen hyvä. Aikatauluissa pysyttiin niin kuin vain voi. Ei ongelmia. Täydellisen ammattilaisen palvelua.
Tapio HirvaskariOstaja
10
Kaikki sujui hyvin. En tiedä mitä suunnitelmaa välittäjä käytti (edellinen sivu), koska kontaktihenkilö myynnissä oli pääasiassa veljeni.
10
Kaikki sujui mainiosti
Tapio HirvaskariOstaja
10
Välittäjän ensivaikutelma oli, että hän on luotettava ja panostaa paljon työhönsä. Tämä osoittautui oikeaksi myös työssä. Kaikki sujui, kuten olime sopineet. Välitttäjä piti myös omaehtoisesti myyjän ajantasalla ja vastasi aina yhteydenottoihin. Asuntokauppa sujui nopeasti, miellyttävästi ja ammattitaidolla.
Laila Kaskisen kuolinpesäMyyjä
10
Välittäjä hoiti työn todella nopeasti ja hyvin. Lisäksi oli kätevää kun pystyi pankkitunnuksilla hyväksymään eri vaiheet. (Meitä oli useampi omistaja myymässä).
10
Kaikki sujui hyvin. En itse ollut kovin paljon mukana kaupanteossa (myyjäosapuolia oli useampia) joten en tiedä esim. kaikista välittäjän käyttämistä "apuvälineistä".
10
Ensivaikutelma oli todella hyvä. Välittäjä antoi rauhassa katsoa asuntoa "hengittämättä niskaan". Antoi itsestään luotettavan kuvan ja siltä tuntui myös jatkossa. Aikatauluissa pysytiin ja yhteistyö sujui hyvin. Suosittelisin Sari Hedmania ehdottomasti muillekin.
10
Ensivaikutelma hyvä ja se vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin (tai oikeastaan asunto myytiin nopeammin kuin oli suunniteltu). Ongelmia ei ollut missään vaiheessa. Minulle jäi erittäin hyvä kokonaiskuva.
Tapio HirvaskariMyyjä
10
Vaikka asunnossa ilmeni odottamattomia asioita, hoiti välittäjä kaikki asiat todella hyvin. Jäi hyvä mieli ja toiminnasta hyvä ja avoin olo. Kaikki hoitui nappiin, vaikka ihmisistä riippumattomia ongelmia ja säätämistä oli todella runsaasti. Sari oli todella hyvä ja asiallinen - lisäksi vielä mukava ja tavoitettavissa oleva.
10
Erittäin hienosti!
Markku TuomiMyyjä
10
Välittäjä oli hyvä neuvottelija ja osasi muutenkin asiansa.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste